כתבה חדשה: מועדון לנד רובר צולח את נחל תבור, סיכום טיול - 24/4/24
כתבה חדשה: שלושה אחוזים - מבחן דרכים לב.מ.וו R 1300 GS
כתבה חדשה - מבחן דרכים אופנוע ק.ט.מ. 125 שתי פעימות KTM
כתבה חדשה: בשברולט האמריקאי פשוט חוויה! שברולט טראוורס RS
כתבה חדשה: הבולבוסים בארי עם מועדון לנד רובר בשחזור מסלול הטיול האחרון
כתבה חדשה: אופל קומבו המעודכן מגיע לישראל
אין ג'יפאי שלא צלה פרגיות על המנגל, והיום אנו משחזרים את המקור האמריקני; שפים עומרי שחר ('הספרדי') ומתן אברמס (היום מסעדת 'הדסון'), לשעבר מ'אודאון' תל אביב, הראו לנו כיצד עושים את זה נכון. ללקק ת'שפתיים!
רמי גלבוע
29/10/21
קפיצת דרך - אין כמו 'מוקפץ תאילנדי' כדי לפתוח את סדרת כתבות הבישול בשטח; זה אוכל טעים וקל להכנה – בזמן שהחבר'ה עם הפוייקה מחכים לרתיחת הסיר, אתה כבר מגיש נגלה של אטריות לוהטות ופיקנטיות.
רמי גלבוע
02/10/21
לפני כעשרים שנה יצא לאור "מלח הארץ", ספר בישול בהפקת מגזין "הגה בשטח". הספרים כבר נכחדו מהמדפים, אבל עשן המדורה והטעם עדיין צרובים בליבנו. לטובת עידן האינטרנט החלטנו לחלץ את מתכוני הבישול מדפי הנייר המצהיבים, ולהעלות אותם באתר השטח הישראלי; קבלו מתאבן ראשון בסדרה.
רמי גלבוע
01/10/21